Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  Jeugd

Wedstrijden 2021

Zaterdag 5 juni Jeugdpartij Broeksterwâld 9.00 uur
Zaterdag 26 juni Jeugdpartij Damwâld 9.00 uur
Maandag 12 juli Slotpartij en BBQ Broeksterwâld 17.00 uur


Opgave federatie- en ledenpartijen


Opgave voor jeugdwedstrijden kan vanaf dit jaar alleen nog via de website van Sla Raek! www.slaraek.nl Opgeven kan tot 2 dagen voor de wedstrijd tot 18:00!
Ga via het menu op onze site naar JEUGD -> Opgave wedstrijden Jeugd. Vul hier je gegevens in en selecteer de wedstrijd waarvoor je je wilt aanmelden. Na bevestiging van je aanmelding vind je je naam terug in de deelnemerslijst van de wedstrijd. Deze lijst kun je bekijken via het menu JEUGD -> Deelnemers Wedstrijden Jeugd. Kijk goed of je naam bij de wedstrijd staat aangemeld om teleurstelling te voorkomen dat je niet met de wedstrijd mee mag doen.
Voor de wedstrijden van de Federatie de Wâlden is de inleg €2,-
Voor de wedstrijden van de Federatie Dongeradeel is de inleg €2,50
Voor vragen of eventuele afmeldingen wat de opgave betreft kunt jullie contact opnemen via het emailadres: opgave@slaraek.nl of bellen met Steven Zwart 0611206267


TRAINING
Hoofdklasser Louise Krol uit Ee is bereid gevonden om dit jaar de trainingen voor de jeugd te verzorgen. In 2017 wint de toen 19 jarige Louise samen met haar maten Imke van der Leest en Sjanet Wijnia de Frouljus PC, een hele prestatie. Wij hopen dat zij onze jeugd naar een hoger niveau kan helpen en misschien dat een van hun ooit de droom van het winnen van de PC kan waarmaken.

LEDENWEDSTIJDEN
Net als het vorig jaar zullen de ledenpartijen worden georganiseerd door het gezamenlijke jeugdbestuur van Sla Raek Broeksterwâld en Nut & Nocht Damwâld. Kinderen hoeven maar van één van beide verenigingen lid te worden, en kunnen dan het gehele seizoen kaatsen bij beide verenigingen. Ook verkent het jeugdbestuur momenteel of de gezamenlijke ledenpartijen nog verder kunnen worden uitgebreid. Door wedstrijden over en weer open te stellen voor jeugdkaatsers van KV Lyts Begjin Driesum en KV Oostergo Dokkum, proberen we een nog groter deelnemersveld actief te krijgen op de kaatsvelden. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd is het motto. En bovendien kunnen we onze jeugdleden hierdoor ook een groter aanbod van wedstrijden aanbieden, ook bij de andere verenigingen. Informatie hierover zal worden gecommuniceerd via de websites van de verenigingen, en wordt tevens opgenomen op de gezamenlijke facebookpagina.

FEDERATIEKAATSEN DE WÂLDEN & DONGERADIEL
Deze wedstrijden worden in de omgeving van Damwâld en Broeksterwâld gespeeld en bieden de jeugdleden de mogelijkheid om buiten de vereniging in wedstrijdverband te kaatsen. Om hier aan mee te doen moet het jeugdlid de opslagafstand met regelmaat ruim kunnen halen en moet hij/zij een redelijke kaats kunnen slaan. De trainer geeft aan wanneer een jeugdlid hiervoor in aanmerking komt.

   
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
 
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep De Zwart SPAR