Clublied
 
         
 
   
   
   
   
  18 Augustus 2020 - Einde kaatsseizoen 2020

Zoals jullie allemaal weten, is het corona-virus de afgelopen weken sterk toegenomen in onze regio. Daar waar we gehoopt hadden op een verdere afname en mogelijke verdere versoepelingen, is het tegendeel helaas de waarheid.
Voor de komende weken staan er in Ikkerwâld nog een aantal partijen op de agenda. Als bestuur vinden we het echter onverantwoord om deze partijen door te laten gaan en hebben met pijn in ons kaatshart besloten om deze te annuleren. We willen en kunnen geen risico's nemen met de gezondheid van de kaatsers, vrijwilligers en bezoekers, deze staat voorop.


Een toch wel bijzonder seizoen krijgt zo alsnog een abrupt einde. Graag hadden we dit anders gezien, maar de huidige situatie laat dit gewoonweg niet toe.
Voor 2021 hopen we een volledig en volwaardig seizoen te kunnen gaan kaatsen, hopelijk zien we jullie dan weer op de kaatsvelden. 
Dijkstra Draisma  
     
  C1000  
     
  Noorder Staete  
     
  Autobedrijf Postma  
     
   
         
Links Contact Jeugd Dames Heren Bestuur Home Vrijwilligers Historie Gastenboek Agenda Nieuws Bouwbedrijf J. Reitsma Rabobank NoordoostFriesland Autobedrijf Boelens Frisia Bergum Feenstra Transport Momenti Multigaz Wits Groep Super De Boer Juwelier Kramer De Frijheid Hubo Keurslager Talsma